Sidebar

Rugpjūčio 23–27 d. VU Šiaulių akademijoje pasidalyti studijų proceso organizavimo patirtimi lankėsi Daugpilio universiteto Humanitarinio ir Edukologijos ir vadybos fakultetų darbuotojos – dekanatų administratorės Sandra Ščagina, Rita Gailuma.

Viešnių iš Latvijos susitikimo su VU ŠA direktoriaus pavaduotoja studijoms dr. Regina Karveliene ir tarptautinių studijų koordinatorė Beatriče Poškuviene metu buvo kalbėta apie pokyčius, kurie įvyko Šiaulių universitetui tapus Vilniaus universiteto Šiaulių akademija ir situacija Daugpilio universitete. Buvo pasidalyta studijų organizavimo patirtimi, kalbėta apie iššūkius, su kuriais susiduria abiejų šalių universitetai karantino dėl pandemijos metu, kaip sprendžiamos techninės ir technologinės studijų organizavimo problemos, kokia pagalba teikiama akademiniam personalui ir studentams. Pokalbio metu taip pat pasikeista informacija, kaip vyks studijų procesas VU Šiaulių akademijoje ir Daugpilio universitete naujaisiais mokslo metais.

Daugpilio universiteto atstovių vizito VU Šiaulių akademijoje metu vyko diskusija apie švietimo sistemų Latvijoje ir Lietuvoje panašumus ir skirtumus, pasidalyta praktine studijų organizavimo patirtimi.

Svečiai atvyko pagal „Erasmus+“ mainų programą.

VU ŠA inf.
Zenono Ripinskio nuotr.
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos