Sidebar

Spalio 4–5 dienomis Vilniaus universiteto Šiaulių akademijoje vieši Bulgarijos Tarptautinio verslo mokyklos vyr. asistentė dr. Desisslava Alexova. Tyrėjos apsilankymo Lietuvoje tikslas – susipažinti su turizmo vystymo gerosiomis praktikomis, pasisemti patirties ir susirinkti duomenų moksliniam tyrimui apie Europos turizmo vystymo patirtis.

Tyrėja dirba darnaus turizmo, turizmo vystymo ir regioninės plėtros srityse. Viešnia iš Bulgarijos apsilankė VU Šiaulių akademijos Regionų plėtros institute, susitiko su instituto vadove doc. dr. Lina Garšviene, Tyrėjų kompetencijų tinklą (RENET) koordinuojančia doc. dr. Vita Juknevičiene, aptarė esamo ir būsimo bendradarbiavimo galimybes.

Viešnia susipažino su VU bibliotekos Šiaulių akademijos informacijos centre pristatomomis ekspozicijomis, aplankė įvairius muziejus Šiaulių mieste, Kryžių kalną ir Naisius.

Šis tyrėjos iš Bulgarijos vizitas – viena iš Tarptautinio verslo mokyklos vykdomo projekto darnaus turizmo vystymo klausimais veiklų.

VU Šiaulių akademijos inf.
Santos Gasiūnaitės nuotraukoje: tyrėjos iš Bulgarijos dr. Desisslavos Alexovos viešnagės VU Šiaulių akademijoje akimirka
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos