Sidebar

Artėjant šventėms, puiki žinia aktyviems Vilniaus universiteto Šiaulių akademijos studentams! Tie studentai, kurie 2021 m. aktyviai įsitraukė į neakademinę ir visuomeninę veiklą VU Šiaulių akademijoje – dalyvavo rinkodaros renginiuose, savanoriavo mokslo ir studijų renginiuose, buvo aktyvūs užsienio studentų mentoriais, savo pasiekimais garsino Akademiją, jau gali teikti prašymus vienkartinei vardinei Kazimiero Butkaus stipendijai gauti. Stipendijos dydis 100-150 eurų.

Studentai, norintys pretenduoti gauti minėtą stipendiją, 2021 m. iki gruodžio 15 d. (imtinai) Vilniaus universiteto studijų informacinėje sistemoje (VUSIS) turi pateikti užpildytą laisvos formos prašymą skirti vardinę Kazimiero Butkaus stipendiją už aktyvią veiklą Šiaulių akademijoje ir būtinai nurodyti, už kokias veiklas. Prie prašymo taip pat būtina pridėti savo Instituto direktoriaus arba neakademinio padalinio vadovo arba studijų programos pirmininko rekomendaciją (-as).

Stipendijų gavėjus nustatys komisija. Vadovaujantis jos sprendimu, stipendija bus skiriama VU Rektoriaus įsakymu ir pervedama į stipendijos gavėjo asmeninę banko sąskaitą.

VU Šiaulių akademijos inf.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos