Sidebar

Nacionalinės studentų tinklinio lygos varžybose VU Šiaulių akademijos tinklininkai iškovojo dar vieną pergalę. Po dviejų mėnesių pertraukos rungtyniavę šiauliečiai namuose rezultatu 3:0 įveikė Lietuvos sporto universiteto komandą.

Dėl pandemijos atidėtos rungtynės mūsų tinklininkams nebuvo labai lengvos. Pirmajame sete vyko atkakli kova ir jį VU ŠA tinklininkams pavyko laimėti tik keturių taškų skirtumu. Antrajame sete VU ŠA komandos treneriui A. Strockiui pavyko žaidėjus nuteikti rimtai kovai, todėl mūsiškių žaidimas pagerėjo. Iki trečio seto vidurio VU ŠA tinklininkai buvo žymiai pranašesni už varžovus ir pirmavo 12:1, tačiau po to iniciatyvą parėmę svečiai sugrąžino intrigą ir grėsmingai priartėjo –13:12. Vis dėlto, pabaigoje VU ŠA studentai suprato, jog juokauti nebegalima ir neatremiamais smūgiais surinko pergalingus taškus.

VU ŠA komandos treneris A. Strockis po rungtynių pripažino, jog po ilgos pertraukos žaidėjams buvo sunku rungtyniauti. „Nors ir laimėjome, mūsų žaidimas dar nėra labai geras. Jaučiama ilgos pertraukos įtaka. Trūko ir gero žaidėjų nusiteikimo, nes žaidėme su pačia silpniausia lygos komanda. Vis dėlto, šis susitikimas mums buvo gera pamoka, nes dabar laukia stipresni varžovai. Turime aiškius savo komandos lyderius, žaidžiančius ir Lietuvos čempionato aukščiausioje lygoje – Audrių Aleknavičių ir Tomą Strogalą, į kuriuos, tikiuosi, lygiuosis ir kiti mūsų žaidėjai.“, – sakė treneris.

Nacionalinės studentų tinklinio lygos varžybose dalyvauja penkios komandos. Čempionato pirmajame etape varžybos vyksta dviejų ratų sistema, vėliau bus atkrintamosios varžybos. VU Šiaulių akademijos tinklininkai, laimėję visus susitikimus, šiuo metu yra varžybų lyderiai.

Kitas rungtynes šiauliečiai žais vasario 14 d. Kaune su Kauno technologijos universiteto tinklininkais.

VU Šiaulių akademijos inf.
Zenono Ripinskio nuotr.
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos