Sidebar

Balandžio 17 d. Ekonomikos III kurso studentams teko nelengva užduotis atsakingai įvertinti Šiaulių Dainų progimnazijos antrokųverslo idėjas ir priimti sprendimą dėl investavimo į jų vystymą. Studentus stebino jaunųjų verslininkų gebėjimai apginti savo verslo idėją, jos patrauklumą.

Šiaulių Dainų progimnazijos pavaduotoja Daiva Stonė papasakojo, kaip antrokai mokosi verslauti, taip pat pasidžiaugė, jog šiuo metu ir pati studijuoja VU Šiaulių akademijoje Vadybos magistrantūroje (pedagogams „NextGenerationEU“).

Šiaulių Dainų progimnazijos mokytoja Violeta Tamulienė su antrokais atliko keletą užduočių, kurias įvertinti teko ekonomikos trečiakursiams Daumantui, Paulinai, Medai, Arnui ir Martynui. Užduotys tokios painios, kad net vertintojai klydo. 
 
Šio apsilankymo metu antrokams Regionų plėtros instituto direktorė Lina Garšvienė pateikė vieną užduotėlę iš tik ką publikuotų metodinių priemonių: Ugdymas(is) tvarumui. Aplink ekonomikos pasaulį su Šakaliukais. Vaiko knyga (autoriai: Kristina Matuzevičiūtė-BalčiūnienėDiana CibulskienėLaura Dargenytė-KacilevičienėLina GaršvienėDovilė RuplienėRenata Bilbokaitė). Antrokams teko nuspręsti dėl skolinimosi tikslo tikslingumo – gyvenamajam namui, gimtadieniui, automobiliui, drabužiams, kelionėms, naujam telefonui ir t.t. Antrokams ši užduotis pavyko puikiai. 

 

 

438089662 2561719620665040 9111846603983772267 n

VU ŠA inform.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos