Sidebar

Vilniaus universiteto Šiaulių akademija  šią savaitę pradeda lankydama Šiaulių miesto gimnazijas.  Spalio 17 d.  VU Šiaulių akademijos ir verslo sektoriaus atstovai  lankėsi Šiaulių universitetinėje gimnazijoje kurioje pradėjo moksleivių „Programavimo savaitę“.

Susitikimo su Šiaulių universitetinės gimnazijos moksleiviais metu, buvo pristatyta VU Šiaulių akademijos Programų sistemų studijų programa bei šios programos svarba verslo sektoriui. Paskaitoje dalyvavo įmonės „NFQ technologies“ atstovas, programuotojas Eligijus Stugys, kuris su moksleiviais pasidalino tikrąja patirtimi papasakodamas apie galimas karjeros perspektyvas baigus šios srities studijas, jų naudą ir svarbą verslo sektoriui, akcentavo tai, kad ši specialybė nėra tik informatika, o kur kas daugiau.

Paskaitą gimnazistams tęsė VU Šiaulių akademijos Regionų plėtros instituto vadovė doc. dr. Lina Garšvienė, kuri išskyrė ne tik Programų sistemų studijų programos naudas bei siūlomą  išskirtinę stipendijų sistemą, bet ir supažindino su VU Šiaulių akademijos studijų aplinka bei galimybėmis.

Prie pokalbio su gimnazistais prisijungė ir VU Šiaulių akademijos dėstytojas  dr. Vaidas Giedrimas, kuris papasakojo moksleiviams apie šią studijų programą bei studijuojamus dalykus, stiprybes  ir naudas, atsakė į  užduodamus klausimus bei pasidalijo profesine patirtimi.

VU Šiaulių akademijos Programų sistemų trečio kurso studentas Adas Arminas su susirinkusiais moksleiviais pasidalino patirtimi iš pirmų lūpų, kaip jam sekasi studijuoti šią studijų programą, kuo ji jam patinka, aptarė tolimos ateities perspektyvas.

VU Šiaulių akademija dėkoja Šiaulių universitetinei gimnazijai už priėmimą, o moksleiviams už smalsumą bei taiklius klausimus.

Primename, kad VU Šiaulių akademiją mielai priimama moksleivius iš visos Lietuvos pažintiniams apsilankymams. Susitikimų metu supažindiname su studijų galimybėmis, studijų aplinka bei kitomis veiklomis. Dėl vizito VU Šiaulių akademijoje galite kreiptis į rinkodaros specialistę Santą Jonuškę el. p. arba į komunikacijos specialistę Justiną Indulytę el. p.  . Jeigu turite klausimų, susijusių su priėmimu, kviečiame konsultuotis su VU Šiaulių akademijos Studijų skyriumi: el. p.   ,tel. nr. +370 41 595 755.

VU ŠA / J. Indulytės inf. ir nuotr.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos