Sidebar

Kas yra Erasmus+ dėstymo vizitas aukštojo mokslo institucijoje?
Tai laikotarpis, kurį pedagoginio personalo atstovai gali praleisti pagal Erasmus+ programą bendradarbiaujančioje aukštojo mokslo institucijoje. Tokio vizito metu dėstytojas užsienio aukštojo mokslo institucijoje dėsto paskaitas pagal iš anksto suderintą dėstymo programą, taip pat gali tobulinti dėstomų dalykų kokybę, kartu su partnerinėmis institucijomis aptarti ir imtis naujų akademinio bendradarbiavimo iniciatyvų.
Kas gali vykti į Erasmus+ dėstymo vizitus?
Pedagoginis personalas: dėstytojai, profesoriai, docentai, lektoriai, asistentai.
 
Į kokias šalis galima vykti?
Vykti galima į Erasmus+ programoje dalyvaujančias ES šalis: Airiją, Austriją, Belgiją, Bulgariją, Čekiją, Daniją, Estiją, Graikiją, Ispaniją, Italiją, Jungtinę Karalystę, Kiprą, Latviją, Lenkiją, Liuksemburgą, Maltą, Nyderlandus, Portugaliją, Prancūziją, Rumuniją, Slovakiją, Slovėniją, Suomiją, Švediją, Vengriją, Vokietiją, Kroatiją; taip pat Islandiją, Makedoniją, Norvegiją, Lichtenšteiną, Šveicariją, Turkiją, Serbiją.
 
Kaip susirasti priimančią aukštojo mokslo instituciją?
Erasmus+ dėstymo vizitui galima vykti į aukštojo mokslo instituciją, su kuria Jūsų fakultetas/universitetas yra sudaręs dvišalę Erasmus+ sutartį dėl dėstytojų mainų. Partnerinių institucijų sąrašą pagal studijų sritis ir bendradarbiaujančius fakultetus rasite čia. Su priimančiais padaliniais užsienio aukštojo mokslo institucijoje dėstytojas dėstymo programą ir kitas vizito detales derina savarankiškai.
 
 

 

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos