Sidebar

Kiekvieną akademinių metų rudenį, VU Šiaulių akademijos Muzikos pedagogikos pirmo kurso studentai organizuoja savo prisistatymą akademinei bendruomenei. Renginio metu jie demonstruoja savo muzikinius, renginių vedimo bei organizavimo talentus. 

Šiais metais ši tradicija nebuvo laužoma. Spalio 5 d. Muzikos pedagogikos studijų programos pirmo kurso studentai, pakvietė akademinę bendruomenę į muzikinį prisistatymą pavadinimu „Aplink pasaulį“. 
 
Renginio metu vyko įvairios interakcijos bei protmūšis, kurio metu susirinkusieji atsakinėjo į klausimus susijusius su muzika ir laimėjo saldžius prizus.
Taip pat, nebuvo laužoma dar viena svarbi tradicija, kuri keliauja jau iš kartos į kartą. Šventinės popietės metu, ketvirto kurso Muzikos pedagogikos studijų programos studentai pirmakursiams perleido estafetę saugoti sėkmę nešančią statulėlę ir įpareigojo ją įteikti kitų metų pirmakursiams.
Norėdami įprasminti šią tradiciją Muzikos pedagogikos ketvirto kurso studentai linkėdami pirmakursiams sėkmės padovanojo ir muzikinį kūrinį. 
 
Dėkojame Muzikos pedagogikos studijų programos pirmo kurso studentams už interaktyvią bei įdomią popietę, o ketvirtakursiams už VU Šiaulių akademijos tradicijos įprasminimą įteikiant sėkmę nešančią statulėlę. Akademinė bendruomenė džiaugiasi, savo gretose turėdama daugybę talentingų žmonių! 
 
VU ŠA inf. ir nuotr.
 
 


 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos