Sidebar

Vilniaus universitetas (VU) spalio 21 d. kviečia į inovacijų dieną „INNODAY 2022“, kurią rengia siekdamas pristatyti VU tyrėjų plėtojamus ir laboratorijose gimstančius mokslo sprendimus ir norėdamas paskatinti mokslo ir verslo bendradarbiavimą. Į renginį kviečiami visi, turintys idėjų, kurioms reikalingas mokslu grįstas sprendimas, ieškantys partnerių tolesniems moksliniams tyrimams ar tiesiog besidomintys išradimais ir inovacijomis.

Turite idėją, kuriai reikalingas mokslu grįstas sprendimas? Ieškote partnerių tolimesniems moksliniams tyrimams? Domitės šiandieninėmis mokslo tendencijomis ir pasiekimais? Kviečiame dalyvauti Vilniaus universiteto Inovacijų dienoje ,,INNODAY 2022“!

,,INNODAY 2022“ tai ne tik puiki galimybė išgirsti ir pamatyti, kokie sprendimai gimsta VU laboratorijose, bet ir proga pasiklausyti įkvepiančių mokslo ir verslo bendradarbiavimo bei tyrėjų verslumo sėkmės istorijų.

Renginys vyks spalio 21 d., penktadienį, nuo 9:00 iki 13:00 val., VU bibliotekos Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre (MKIC) bei bus transliuojamas youtube platformoje.

Registracija: https://bit.ly/3dJrb1X

Daugiau informacijos: https://bit.ly/3rMmwj8

VU inf. ir nuotr.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos