Sidebar

Nuo rugpjūčio 3 d. iki 5 d. stojantieji gali registruoti prašymus ir dalyvauti papildomame priėmime į likusias laisvas studijų vietas Vilniaus universiteto Šiaulių akademijoje! 

Šiame etape į valstybės finansuojamas studijų vietas ir studijų stipendijas gali pretenduoti tik tie, kurie pagrindinio priėmimo metu nesudarė jokios sutarties arba sudarė valstybės nefinansuojamų studijų sutartį. Papildomame priėmime stojantieji gali registruoti atnaujintus prašymus arba, jeigu nedalyvavo pagrindiniame priėmime, teikti naujus prašymus priimti studijuoti į VU Šiaulių akademijos studijų programas, kuriose dar liko laisvų vietų.

Papildomo priėmimo laikotarpiu vyks ir stojančiųjų į ugdymo mokslų studijų programas motyvacijos vertinimas, ir stojamieji egzaminai į meno krypčių programas.

Priėmimas vykdomas į šias VU Šiaulių akademijos bakalauro studijas:

Anglų filologija

Ekonomika

Kūno kultūros ir sporto pedagogika

Muzikos pedagogika

Pradinio ugdymo pedagogika ir ikimokyklinis ugdymas

Programų sistemos

Specialioji pedagogika ir logopedija.

Teikiant prašymą galima nurodyti ne daugiau kaip 6 pageidavimus!

TEIKTI PRAŠYMA LAMA BPO 

Kvietimai studijuoti bus skelbiami rugpjūčio 10 d. iki 12 val. Stojantiesiems suteikiama galimybė sutartis sudaryti tiek elektroniniu būdu, tiek atvykus į aukštąją mokyklą.

Rinkis studijas Vilniaus universiteto Šiaulių akademijoje! 
Čia tavęs laukia kokybiškos studijos, kompetentingi dėstytojai, tik VU Šiaulių akademijos studentams skiriamos mecenatų stipendijos, naujos pažintys ir draugai, meno kolektyvai, moderni studijų aplinka, šiuolaikiškas ir erdvus VU Šiaulių akademijos Informacijos centras, Botanikos sodas ir dar daugiau!

Jeigu turite klausimų – kviečiame konsultuotis su VU Šiaulių akademijos Studijų skyriumi:

el.p.:
tel. nr.: +370 41 595 755.
 

Parengta naudojant ŠMSM inf., VU ŠA nuotr.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos