Sidebar

MIELA VU ŠIAULIŲ AKADEMIJOS BENDRUOMENE,rugsėjo 9 d. kviečiame dalyvauti šventinėje miestiečių eisenoje! 
 
KODĖL? Esame Vilniaus universitetas Šiauliuose – stipri, vieninga ir draugiška bendruomenė, todėl mūsų pareiga tai parodyti bei garsinti Vilniaus universiteto Šiaulių akademiją!
 
KADA? Rugsėjo 9 d. (penktadienį) 17.45 val. renkamės VU bibliotekos Šiaulių akademijos Informacijos centro I aukšte (bibliotekoje). Eisenoje būsime su VU Šiaulių akademijos vėliava ir mūsų SAULĖS simboliu.
 
KAIP? Kad būtume labiau pastebimi minioje, išryškėtume, jaustume vienovę, kviečiame vilkėti BORDO / VYŠNINĖS SPALVOS drabužiais ar aksesuarais, nes tai yra pagrindinė Vilniaus universiteto stiliaus spalva. Taip pat, dalyvaujantiems eisenoje išdalinsime universiteto atributiką (kepurėles, marškinėlius ir kt.).
 
Numatoma, kad rugsėjo 9 d. eisena pajudės 19 val.: pėsčiųjų ir mišri eisena – iš Žaliūkių gatvės, prie jų prisijungs motorizuota kolona – iš Ragainės gatvės. Eisenos maršrutas: Tilžės g., Aušros al. Šventės atidarymas 20 val. Centrinio parko estradoje.
 
VU ŠA inf. ir nuotr.
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos