Sidebar

Jau tradicine tapusi Ch. Frenkelio konferencija „Šių dienų verslas istoriniuose iššūkiuose“ kaip ir kasmet subūrė Šiaurės Lietuvos krašto verslininkus, politikus bei miestų ir rajonų vadovus.

Vienas svarbiausių ir reikšmingiausių Šiaulių pramonininkų asociacijos įvertinimų ir apdovanojimų – Ch. Frenkelio statulėlė, kuri įteikiama sėkmingiausiems, reikšmingiausiems ir Šiaulių regiono pramonei nusipelniusiems asmenims.

Konferencijos metu Šiaulių pramoninkų asociacijos prezidentas Alvydas Stulpinas ir Lietuvos Pramonininkų Konfederacijos prezidentas Vidmantas Janulevičius įteikė apdovanojimą VU Šiaulių akademijos mokslininkų ir didaktų komandai, vadovaujamai prof. dr. Renatos Bilbokaitės (komandos nariai: doc. dr. Violeta Šlekienė, dr. Martynas Kazlauskas, tyrėja Ingrida Donielienė, doc. dr. Loreta Ragulienė, dr. Ilona Kėrienė, dr. Rimanta Vainorienė, ekologė Žydrūnė Valainytė) už įkurtą ir įveiklintą pirmąjį STEAM centrą Lietuvoje bei parengtas aštuonias STEAM ugdymo metodines knygas, skirtas pedagogams ir moksleiviams.

STEAM‘uko knygos yra skirtos pradinių klasių pedagogams profesionaliai taikyti STEAM veiklas ugdymo procese. Knygos parengtos taip, kad pedagogai galėtų kartu su mokiniais STEAM veiklas taikyti visus metus – rudenį, žiemą, pavasarį ir net vasarą. Knygas sudaro komplektas mokytojui ir pratybos mokiniui.

 

VU ŠA inf. ir  nuotr.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos