Sidebar

Nacionalinė švietimo agentūra (NŠA), įgyvendindama projektą „Skaitmeninės švietimo transformacijos („EdTech“)“, kviečia į nuotolinį susitikimą, kuriame VU Šiaulių akademija, kartu su kitomis aukštosiomis mokyklomis, pristatys informatikos magistrantūros studijų programas. Taip pat trumpai bus pristatyta planuojamų vykdyti informatikos mokomo dalyko modulio ir informatikos magistrantūros studijų organizacinė dalis. Pedagogai bus kviečiami rinktis studijuoti vieną iš šių dviejų studijų formų. Studijos finansuojamos projekto lėšomis.

Renginyje Vilniaus universiteto Šiaulių akademiją atstovaus informatikos studijų programos pirmininkė prof. dr. Sigita Turskienė. Profesorė pristatys informacinių technologijų valdymo magistrantūros programą.

„EdTech“ yra kertinis projektas Lietuvos švietimo skaitmenizacijos srityje. „Visas skaitmeninės švietimo transformacijos projektas skirtas skatinti naudoti technologijas ir skaitmeninius sprendimus, kurti paskatų ir palaikymo sistemą pedagogams. Skaitmeninių kompetencijų dalis yra centrinė projekto ašis: galime turėti daug skaitmeninių sprendimų, bet juos visgi turime naudoti veiksmingai. Skaitmeninės kompetencijos – raktas į tas technologijas ir jų panaudojimą“, – taip projektą apibūdina „EdTech“ valdymo grupės vadovė, švietimo, mokslo ir sporto ministrės patarėja Justina Kugytė.

Susitikimo programą rasite čia.

Susidomėjusius kviečiame registruotis. Transliacijos nuoroda užsiregistravusiems dalyviams bus atsiųsta el. paštu.

 

Daugiau informacijos apie INFORMACINIŲ TECHNOLOGIJŲ VALDYMO magistrantūrą pedagogams čia.

Parengta pagal NŠA ir „Švietimo naujienų“ inf.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos