Sidebar

Balandžio 22 dieną Compensa koncertų salėje vyko asociacijos „Investors‘ Forum“ organizuojami „Investuotojų forumo apdovanojimai“, kuriuose Vilniaus universiteto Šiaulių akademijos Programų sistemų studijų programai įteiktas „Investors‘ Spotlight“ kokybės ženklas.  

VU Šiaulių akademija dalyvavo užsienio investicijų plėtros agentūros „Investuok Lietuvoje“ vykdomame projekte „Investors‘ Spotlight“, kuriame Programų sistemų studijų programai suteiktas Investors‘ Spotlight kokybės ženklas. Užsienio ir lietuviško kapitalo investuotojų, dalyvavusių studijų programų peržiūroje, vertinimu Programų sistemų studijų programos atstovai geba efektyviai bendradarbiauti su verslu, o vertinimo metu verslo atstovų išsakyti lūkesčiai atsispindėjo parengtuose rekomendacijų įgyvendinimo planuose.

Investors‘ Spotlight kokybės ženklas VU Šiaulių akademijos Programų sistemų studijų programai reiškia užsienio ir Lietuvos investuotojų pripažinimą, kuris įrodo, kad parengti specialistai yra labai reikalingi darbo rinkoje, jie atitinka verslo lūkesčius, yra laukiami tiek šalies, tiek užsienio verslo srityse. Gautas tarptautinis pripažinimas rodo, kad nuolat kintant verslo aplinkai ir poreikiams, VU Šiaulių akademija glaudžiai bendradarbiauja su verslu ir tobulina studijų programą, kad ir absolventai galėtų prisidėti prie vertės kūrimo ir verslų plėtros“ – džiaugiasi VU Šiaulių akademijos direktorė doc. dr. Renata Bilbokaitė.

VU Šiaulių akademijos direktorė nuoširdžiai dėkoja Šiaulių verslo „angelams“ Vyčiui Lembučiui, Raimundui Vaišvilai ir Editai Grigaliauskienei (ŠPPAR), kurie įkvėpė VU Šiaulių akademiją pasitikėjimo, prisidėjo ir prisideda prie studijų programų stiprinimo dalinantis patirtimi ir patarimais, vykdant studijų rinkodarą, steigiant skatinamąsias stipendijas. Džiugu, kad VU Šiaulių akademija viešumoje visuomet sulaukia didžiulio palaikymo pabrėžiant, kad VU Šiaulių akademija – Šiaurės Lietuvos krašto mokslo ir švietimo židinys, rengiantis aukšto lygio specialistus, kurie gali dirbti bet kurioje pasaulio vietoje ir kurti vertę Lietuvai.

Didžiulę padėką direktorė skiria ir VU Šiaulių akademijos Programų sistemų studijų programų komiteto pirmininkei prof. dr. Sigitai Turskienei bei visam dėstytojų kolektyvui už realizuotas ambicijas ir už nueitą kokybės ženklo įženklinimo kelią. Taip pat dėkojame ir Regionų plėtros instituto vadovei doc. dr. Linai Garšvienei už santykio su verslu gilinimą ir plėtimą.

Už pasitikėjimą ir įvertinimą VU Šiaulių akademija ypač dėkinga agentūrai „Investuok Lietuvoje“ ir asociacijai „Investors‘ Forum“. Kokybės ženklo suteikimas Programų sistemų studijų programai įrodo, kad VU Šiaulių akademija mokosi iš verslo, kuris neturi „sienų“. Būti Šiauliuose reiškia lygiai taip pat kokybiškai ir reikšmingai prisidėti prie šalies ekonomikos augimo paruošiant puikius specialistus.

 

VšĮ „Investuok Lietuvoje“ kartu su asociacija „Investors Forum“, vykdo projektą „Investors‘ Spotlight“, kuriuo siekiama glaudesnio aukštųjų mokyklų ryšio su verslu, studijų kokybės per teorijos bei praktikos dermę, šiuolaikiško verslo poreikius atitinkančių dalykų ir studijų turinio užtikrinimą, darnaus ir lankstaus būsimų specialistų adaptavimosi darbo rinkoje ir sėkmingo jų įsitivirtinimo garantiją.

VU ŠA inf.
Ž. Gedvilos / BNS nuotr.
 

Ž. Gedvilos BNS NUOTR. 5

Ž

Ž. Gedvilos BNS NUOTR. 2

Ž. Gedvilos BNS NUOTR. 3

278976470 10218463181644653 8702203847440126873 n

 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos